Op zoek naar frituur leuven?

frituur leuven
Rafael Rafke Tijtgat van frituur Chez Raf overleden Leuven Actueel.
Meer dan 20 jaar lang was Rafke actief als uitbater van verschillende frituren. Zo runde hij onder meer nog de frituur op de Martelarenlaan en ook op de Wilselsesteenweg in Kessel-Lo baatte hij een populaire frituur uit. Nadien ging hij aan de slag in frituur Chez Raf in de Kapellelaan in Wilsele-Dorp. Dat was zijn laatste wapenfeit. Leuven verliest met Rafael Tijtgat een monument.
Contactaanvraag Frituur overname in Leuven Overnameweb.
Contacteer de adverteerder. Frituur overname in Leuven. Activiteit: Frituren, snackbars, kippenzaken, hamburgertenten. Frituur en chalet, samen over te nemen in de buurt van Leuven. Top ligging, ligt aan een drukke baan met een mooi natuur uitzicht, veel voorbijgangers en veel vaste klanten.
Frituur Babylon Friterie in Leuven.
Goeie echte bicky's' met de 3 sauzen ipv die premix bucht. Frieten zijn ook goe. frituur babylon leuven. frituur babylon leuven photos. frituur babylon leuven location. frituur babylon leuven address. frituur babylon leuven. frituur babbylon leuven. frituur babylon leuven. hasty tasty leuven.
frituur Sint maartensdal Startpagina Leuven Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
frituur Sint maartensdal. 8 april om 904.: Maandag 9 april terug open vanaf 11u. frituur Sint maartensdal. 3 april om 031.: frituur Sint maartensdal heeft het websiteadres bijgewerkt. frituur Sint maartensdal heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd. 30 maart om 630: Leuven.
De Frithoek.
Welkom bij de Frithoek, een gezellige frituur, gelegen in Kessel-Lo Leuven. Onze ambachtelijke frietjes en snacks zijn overheerlijk en gemaakt met liefde voor het vak. Maar ook onze verse huisbereide gerechten zijn alom bekend: stoofvlees, balletjes in tomatensaus, vol-au-vent Daarnaast bieden wij ook lekkere mosselen en steak aan, op diverse manieren bereid.
W@tshap! Uw broodjesbar en frituur in de riddersstraat te Leuven.
Frituur t Studentje Fastfood Naamsestr. 116, Leuven, Vlaams-Brabant Reviews restaurant Yelp.
Begin van Wissel begin en eindpunt om. Frituur t Studentje. 116, 3000 Leuven. Restaurants Fastfood Eten Frituur. Aanbevolen reviews voor Frituur t Studentje. Jouw vertrouwen is onze prioriteit, bedrijven kunnen ons dus niet betalen om hun reviews aan te passen of te verwijderen.
Iraniƫrs zetten zinnen op frietkoten Leuven Regio HLN.
Vertommen Als" het echt moet dan zullen we ons bod verhogen, want wij baten onze frituur uit met passie voor het vak, zeggen Alain Lemaire en Anne Vandermeeren van frituur Parkpoort. Leuven Er heerst paniek bij de frietkotuitbaters in Leuven.

Contacteer ons