Resultaten voor frituur antwerpen

frituur antwerpen
frituur in deurne beste frietjes van Antwerpen frituurdrakenhof.be.
Wij heten u graag welkom op de website van frituur Drakenhof, een frituur in Deurne. Tekst hier voor aankondiging. Wij hechten heel veel belang aan netheid. Wij zijn sinds 2015 lid van Best Frit geworden en als lid van Best frit teken je het charter van meester friturist.
Wat is het beste frietkot van t stad? Antwerpen Het Nieuwsblad.
In Berendrecht moet Wim Friet smullen en smikkelen zijn. En in Berchem hebben de Chinese overnemers van frituur Den Boomgaard naar verluidt de stiel zeer goed geleerd van de vroegere chef, hoewel ook frituur Pulhof een eervolle vermelding krijgt. Keuze en kwaliteit genoeg dus in Antwerpen, dat is ons duidelijk geworden.
Sterrenchef Sergio Herman opent 2 luxueuze frituren in Gent en Brussel!
De exacte locaties voor de twee nieuwe vestigingen zijn nog niet bekend. Maar wie echt niet kan wachten, kan al een bezoekje brengen aan het Frites Atelier in Antwerpen, Den Haag, Utrecht of Arnhem. Lees ook: 5 Heerlijke Gentse adresjes om zo snel mogelijk uit te proberen! ELLE Lifestyle Sterrenchef Sergio Herman opent 2 luxueuze frituren in Gent en Brussel.
Antwerpen De Jean Friet From Desire.
Ossenmarkt 29, 2000 Antwerpen. Ma vr: 16u 04u. Zondag: 17u 01u. Frituur De Jean moet zowat een begrip zijn voor de Antwerpse student. Hier kan je uitgezonderd op zaterdag voor of na het uitgaan terecht voor een goed bakje frieten. De frituur bevindt zich op de hoek van de Ossenmarkt en de Rozenstraat.
De lekkerste broodjes in Antwerpen Chipz Trendy snackbar in Antwerpen. De lekkerste broodjes in Antwerpen Chipz Trendy snackbar in Antwerpen.
Chipz is een nieuwe trendy snackbar met een zeer gevarieerd aanbod. Met meer dan 40 zitplaatsen opende onze nieuwe vestiging over de Universiteit Antwerpen op 3 oktober 2011 haar deuren. Ons aanbod bestaat enerzijds uit verse frietjes met een zeer ruime keuze aan snacks en hamburgers. Anderzijds serveren we in Chipz belegde broodjes en paninis, verse slaatjes, pastas met eigen bereide verse sausen, warme en koude dranken, vers geperst fruitsap, snacks, gebak en croissants, Het frituur assortiment is volledig gescheiden zodat alles zeer vlot verloopt.
Frituren Antwerpen goudengids.be.
16 t Hoekske. Verbrandendijk 98, 2070 Zwijndrecht. 17 Frituur T Draakske. Nieuwdreef 136, 2170 Merksem Antwerpen. Kipdorp 12, 2000 Antwerpen. 19 Frituur Melrose. Leerhoeklaan 2, 2180 Ekeren Antwerpen. Kwade Veldenstraat 8, 2170 Merksem Antwerpen. Aanhangwagens voor personenwagens. Frituren Uitrusting Benodigdh.
Baraque Friture opent op Marnixplaats Antwerpen Regio HLN.
Vandaar de verwijzing naar de gevleugelde surrealistische quote van René Magritte: Ceci n'est' pas une friture. We willen het frituur van weleer doen herleven." Baraque Friture ontwikkelde ook passende vis en veggiegerechten en geheel conform de Belgitude worden ter plaatse ook hartwafeltjes gebakken, uiteraard afgewerkt mét bloemsuiker. Biertjes en verse limonades zijn de belangrijkste dorstlessers naast ouderwetse filterkoffie. Iedereen kan aanschuiven aan een lange eettafel. Baraque" Friture is wel degelijk een eetbar waar je ter plaatse kan genieten." Puntzak op caféterras. Maar je kan ook via een venster aan de straatkant dezelfde gerechten bestellen om mee te nemen, of gewoon een échte frietpuntzak bestellen. Voor thuis of om op één van de terrasjes van een aantal cafés op de Marnixplaats bij een pint te verorberen. We zijn met de cafébazen overeengekomen dat dat mag." Baraque Friture, The Top of Belgium: is het nieuwe project van de horeca-conceptbedenkers achter Otomat, heavenly pizza met vestigingen in Antwerpen en Gent.
Antwerpen Frituur L.O. Friet From Desire.
Antwerpen Frituur L.O. Antwerpen Frituur L.O. Bezocht op: 08/12/16. Frederik van Eedenplein, 2050 Antwerpen. Di: 16u30 01u. Wo vr: 11u45 en 16u30 01u. Za zo: 11u45 01u. op het Van Eedenplein is een van de typisch Belgische frietbarakken, waarvan er jammer genoeg elk jaar steeds meer verdwijnen.

Contacteer ons